Datum: februari 10, 2022

Semestervikarier Städ & Hemservice

Vill du ha ett stimulerande och intressant extrajobb med goda möjligheter till förlängning?

Just nu söker vi vikarier inför sommaren, heltid/deltid. Vi söker dig som brinner för städ och att göra fint, vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av städ och fönsterputs. Krav är att du har B-Körkort och behärskar det svenska språket. Vi tror också att du har en god social läggning, ordning och reda, lätt för att samarbeta med kollegor. Viktigt också med hög känsla för att utföra ett gott arbete för våra kunder.

Om du tror att du skulle passa in på ovanstående så väntar dig en tillvaro med ett 40-tal trevliga kollegor som gillar att göra bra resultat både för våra kunder och vårt företag. 

På Aspen arbetar vi för goda villkor för våra anställda i form av konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildning.

Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så snart som möjligt. Urval och intervjuer av sökande sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta VD Ossian Alvin på 0706666108.

Välkommen men din ansökan till ansokan@aspenpartner.se .

Kontakt

Nastagatan 22
702 27 Örebro

Mån - Fre 09.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Aspen Partner är det personliga och kompletta alternativet för att underlätta för dig i din vardag. Våra erfarna medarbetare ger dig en innehållsrik och trygg hjälp, oavsett vad det gäller.
Copyright © 2023 Aspen Partner AB
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram