Kategori:
Datum: februari 9, 2022

Semestervikarier Undersköterska & Vårdbiträde

Vill du ha ett stimulerande och intressant extrajobb med goda möjligheter till förlängning?

Just nu söker vi vikarier inför sommarperioden, heltid/deltid, vi är även öppna för att diskutera arbete under våren. Vi söker dig som brinner för omvårdnad, arbetsuppgifterna kommer bestå av sedvanliga undersköterskeuppgifter, arbetstid dag, kväll och helg. Körkort är ett krav.

Vi värnar om hållbart arbetsliv, och hos oss har du möjlighet att utifrån verksamhetens behov påverka ditt schema, hur mycket och när du kan arbeta, perfekt för dig som vill prova på något nytt, kanske parallellt med studier? Vi använder oss av CareFox hemtjänstplanering. På Aspen arbetar vi för goda villkor för våra anställda i form av konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildning.

Välkommen med din ansökan dock senast 31 mars 2022! Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Arijana Hadzic på 0702-989310, vi ser fram emot din ansökan till arijana.hadzic@aspenpartner.se

Kontakt

Nastagatan 22
702 27 Örebro

Mån - Fre 09.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Aspen Partner är det personliga och kompletta alternativet för att underlätta för dig i din vardag. Våra erfarna medarbetare ger dig en innehållsrik och trygg hjälp, oavsett vad det gäller.
Copyright © 2023 Aspen Partner AB
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram