logo aspen_partner

  Lediga tjänster  

Här hittar du de lediga tjänsterna som just nu är utannonserade. Tveka dock inte att skicka in din spontanansökan, vi är alltid i behov av kunniga medarbetare. 

Chef blivande delägare till Städ

Vi har en stark tillväxt och har tydliga mål att växa under de närmaste åren och är idag ett 50-tal medarbetare sysselsatta inom hemtjänst, städ och service. Företaget utgår från ändamålsenliga lokaler på Nastagatan i Örebro.
Aspen har två verksamhetsområden Hemtjänst och Städ & service och söker en operativ chef till städ & service.  

I rollen ingår att vara en naturlig ledare och hålla ihop hela det sammansvetsade och duktiga städteamet på Aspen Partner. Vi tror därför att en tidigare bakgrund inom personalledning är en viktig merit. Inga uppgifter är för små för att allt ska rulla på och för att våra medarbetare ska trivas. Det kan handla om allt från att fylla på spolarvätska i bilarna till att säkerställa att städmaterial är hela och rena.

Parallellt med dagliga driften innebär funktionen ett starkt fokus på tillväxt där marknadsbearbetning, naturligt driv och kämparanda är a och o för att kunna nå de höga tillväxtmål vi har de närmaste åren. Parallellt med en fast lön erbjuder vi ett delägarskap i affärsområdet städ och service.

Tillsammans med VD sätter vi mål för att säkerställa en väl fungerande rörelse med nöjda medarbetare. B-körkort är en självklarhet.

För mer information om tjänsten kontakta gärna vår VD Ossian Alvin på 0706-666108 eller ossian.alvin@aspenpartner.se, urval och intervjuer sker löpande.

Sommarvikarier städ & hemtjänst

Vill du ha ett stimulerande och intressant extrajobb med goda möjligheter till förlängning?  Just nu söker vi personal inför sommaren, heltid/deltid.

Du ska ha möjlighet att vikariera då ordinarie personal är frånvarande, kan var både planerad ledighet och med kort varsel. Vikarieperioden gäller för sommaren 2021 från början av juni till slutet av augusti. Trivs du hos oss och vi med er, så finns det goda chanser till förlängningen efter semesterperioden. B-körkort är ett KRAV, du är noggrann och tycker om att städa och hjälpa andra människor med bla omvårdnad.

Du är en del av våra kunders vardag så ett gott bemötande och noggrannhet är väldigt viktigt, vi har både företag och privatpersoner som kunder.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer av sökande sker löpande. Har du frågor om tjänsten, ring oss gärna på 019-25 58 00. Vi ser fram emot din ansökan till ansokan@aspenpartner.se.

Undersköterska & vårdbiträde

2020-12-14

Med vår satsning på hemtjänst tar Aspen nästa steg mot att bli en komplett leverantör utav städ, hemservice och hemtjänst. Vill du vara med från starten och utveckla vår hemtjänst tillsammans med 40-talet trevliga och duktiga kolleger?
 

Nu söker vi undersköterskor och vårdbiträde som brinner för omvårdnad och som vill vara med från start och utveckla vår hemtjänst. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av sedvanliga undersköterskeuppgifter, arbetstid dag, kväll och helg. Körkort är ett krav.
 
Vi värnar om hållbart arbetsliv, och hos oss har du möjlighet att utifrån verksamhetens behov påverka ditt schema, hur mycket och när du kan arbeta. Vi använder oss av CareFox hemtjänstplanering. På Aspen arbetar vi för goda villkor för våra anställda i form av konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildning.
 
Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, samt olika rabatterbjudanden från samarbetspartners, och erbjuder interna utbildningar.
 
Välkommen med din ansökan!
 
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Verksamhetschef Arijana Hadzic på tfn: 070- 298 93 10 eller via mail arijana.hadzic@aspenpartner.se
 

Städare hem & företag

2020-12-14

Har du erfarenhet av städ och att arbeta i ett högt tempo då är du kanske den vi söker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fönsterputs, golvvård och städmaskiner. Krav är att du har B-Körkort och behärskar det svenska språket. 
Vi tror också att du har en god social läggning, ordning och reda, lätt för att samarbeta med kollegor. Viktigt också med hög känsla för att utföra ett gott arbete för våra kunder.
Om du tror att du skulle passa in på ovanstående så väntar dig en tillvaro med ett 40-tal trevliga kollegor som gillar att göra bra resultat både för våra kunder och vårt företag. På Aspen arbetar vi för
goda villkor för våra anställda i form av konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildning.
Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så snart som möjligt, dock senast den 10 februari 2020. Urval och intervjuer av sökande sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta VD Ossian Alvin på 0706666108. Välkommen men din ansökan till ansokan@aspenpartner.se .

Hemservicepersonal

20 januari 2020

Vi växer och behöver just dig!
Just nu söker vi personal som vill jobba extra och som vikarie.
Goda chanser till tillsvidare anställning finns.

  • Du ska ha erfarenhet från arbete med människor i olika åldrar
  • Du ska vara flexibel och ansvarsfull och kunna ta egna initiativ
  • Du har lätt att anpassa dig till nya situationer
  • Du har lätt för att samarbeta med andra
  • Du är noggrann och tycker om att städa och göra fint , är hjälpsam och lyhörd

Vi tror att du har relevant utbildning, några års erfarenhet av hemstäd, flyttstäd, lokalvård m.m
Krav: B-Körkort och tillgång till egen bil och du ska vara 20 år eller äldre.

Du har ett genuint intresse av att jobba med människor. Du kommer vara en del av våra kunders vardag så ett gott bemötande och noggrannhet är väldigt viktigt, vi arbetar med äldre och även städ för ruttjänster och företagskunder.
 
Är du den vi söker?
Skicka din ansökan till:  
ansokan@aspenpartner.se
Har du frågor om tjänsten ring oss gärna på  019- 25 58 00

  Jobba hos oss