logo aspen_partner

  Lediga tjänster  

Här hittar du de lediga tjänsterna som just nu är utannonserade. Tveka dock inte att skicka in din spontanansökan, vi är alltid i behov av kunniga medarbetare inom våra serviceområden: Städservice, Byggservice och Entreprenadservice.

Teamledare blivande chef

26 augusti 2019

Vår tillväxtresa har bara börjat och vi har tydliga mål att växa under de närmaste åren och vi är redan idag 40-talet personer sysselsatta med städ, totalt sysselsätter koncernen idag cirka 50 medarbetare inom städ, bygg och trädgård.
Vi söker en medarbetare till en ny tjänst där du ska hjälpa till att bygga upp en separat avdelning inom företaget för städtjänster till företag. Vi tror att du som söker tjänsten redan idag har ett gott kontaktnät och arbetar i ledande befattning med servicetjänster riktat mot företag. En naturlig del av tjänsten är att kontinuerligt arbeta med merförsäljning till befintliga kunder.
Vi tror också att du har en god social läggning, ordning och reda, lätt för att samarbeta med kollegor. Viktigt också med hög känsla för att utföra ett gott arbete för våra kunder, vara en naturlig del av teamet på fältet och inte heller rädd för att hugga i när så krävs. B-körkort är krav.
Om du tror att du skulle passa in på ovanstående så väntar dig en tillvaro med ett 40-tal trevliga kollegor som gillar att göra bra resultat både för våra kunder och vårt företag. Vi erbjuder god lön med möjligheter till extra bonus och fortlöpande utbildning. Aspen Partner AB är medlemmar i Almega och följer naturligtvis alla lagar och förordningar som gäller mellan arbetsmarknadens parter. Vårt mål med befattningen är att den snarast skall resultera totalansvar för företagsavdelningen.
 
Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så snart som möjligt, dock senast den 15 september 2019. Urval och intervjuer av sökande sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta VD Ossian Alvin på 0706666108. Välkommen men din ansökan till ossian.alvin@aspenpartner.se .

Extrajobb

23 maj 2019

Tycker du om städning är social och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Aspen Partner AB. 

Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Örebro med omnejd. Arbetet innebär regelbunden städning i alla dess former hos privatpersoner och företag. Det är viktigt att du tycker om att städa och göra rent, du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig. KÖRKORT ÄR ETT KRAV.

Vi erbjuder:

  • Anställning inom ett växande företag där du har möjlighet att utvecklas inom företaget.
  • Vi följer arbetsmarknadens regler, har kollektivavtal och ansvarsförsäkring.
  • Vi erbjuder frisvård
  • Utbildning inom Städ
 

Vi intervjuar kandidater löpande.
Vid frågor kontakta Ossian Alvin på 0706-666108.

Hemservicepersonal

20 januari 2019

Vi växer och behöver just dig!
Just nu söker vi personal som vill jobba extra och som vikarie.
Goda chanser till tillsvidare anställning finns.

  • Du ska ha erfarenhet från arbete med människor i olika åldrar
  • Du ska vara flexibel och ansvarsfull och kunna ta egna initiativ
  • Du har lätt att anpassa dig till nya situationer
  • Du har lätt för att samarbeta med andra
  • Du är noggrann och tycker om att städa och göra fint , är hjälpsam och lyhörd

Vi tror att du har relevant utbildning, några års erfarenhet av hemstäd, flyttstäd,
lokalvård m.m
Krav: B-Körkort och tillgång till egen bil och du ska var 20 år eller äldre.

Du har ett genuint intresse av att jobba med människor. Du kommer vara en del av våra kunders vardag så ett gott bemötande och noggrannhet är väldigt viktigt, vi arbetar med äldre och även städ för ruttjänster och företagskunder.
 
Är du den vi söker?
Skicka din ansökan till:  
ansokan@aspenpartner.se
Har du frågor om tjänsten ring oss gärna på  019- 25 58 00

  Jobba hos oss