logo aspen_partner

  Lediga tjänster  

Här hittar du de lediga tjänsterna som just nu är utannonserade. Tveka dock inte att skicka in din spontanansökan, vi är alltid i behov av kunniga medarbetare. 

Städare hemstäd & företag

2021-12-13

Har du erfarenhet av städ och att arbeta i ett högt tempo då är du kanske den vi söker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fönsterputs, golvvård och städmaskiner. Krav är att du har B-Körkort och behärskar det svenska språket. 
Vi tror också att du har en god social läggning, ordning och reda, lätt för att samarbeta med kollegor. Viktigt också med hög känsla för att utföra ett gott arbete för våra kunder.
Om du tror att du skulle passa in på ovanstående så väntar dig en tillvaro med ett 40-tal trevliga kollegor som gillar att göra bra resultat både för våra kunder och vårt företag. På Aspen arbetar vi för
goda villkor för våra anställda i form av konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildning.
Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så snart som möjligt. Urval och intervjuer av sökande sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta VD Ossian Alvin på 0706666108. Välkommen men din ansökan till ansokan@aspenpartner.se .

Hemservicepersonal

2021-12-13

Du har ett genuint intresse av att jobba med människor. Du kommer vara en del av våra kunders vardag så ett gott bemötande och noggrannhet är väldigt viktigt, vi arbetar med äldre och även städ för ruttjänster och företagskunder.
Du ska ha erfarenhet från arbete med människor i olika åldrar

  • Du ska vara flexibel och ansvarsfull och kunna ta egna initiativ
  • Du har lätt att anpassa dig till nya situationer
  • Du har lätt för att samarbeta med andra
  • Du är noggrann och tycker om att städa och göra fint , är hjälpsam och lyhörd

Vi tror att du har relevant utbildning, några års erfarenhet av hemstäd, flyttstäd, lokalvård m.m
Krav: B-Körkort och tillgång till egen bil och du ska vara 20 år eller äldre.
Är du den vi söker?
Skicka din ansökan till:  
ansokan@aspenpartner.se
Har du frågor om tjänsten ring oss gärna på  019- 25 58 00

Teamledare Hemservice

Vi har en stark tillväxt och har tydliga mål att växa under de närmaste åren och är idag ett 50-tal medarbetare sysselsatta inom hemtjänst, städ och service. Företaget utgår från ändamålsenliga lokaler på Nastagatan i Örebro.
 
Vår teamledare är en positiv problemlösare i den dagliga driften, vi tror att du är klippa på service och arbetar närmast våra kunder.
Du är en förebild och har full koll på driften tillsammans med företagets ledning. I den dagliga verksamheten går du ut på uppdrag hos någon av våra hemservicekunder. Du är en fena på att möblera om i schemat vid sjukdom eller vid ändringar hos våra kunder. Det kan även handla om allt från att fylla på spolarvätska i bilarna till att säkerställa att städmaterial är hela och rena.
Låter det intressant, kom in med din ansökan redan idag! För mer information om tjänsten kontakta gärna vår VD Ossian Alvin på 0706-666108 eller ansokan@aspenpartner.se, urval och intervjuer sker löpande.

Extrajobb?

Vi har en stark tillväxt och har tydliga mål att växa under de närmaste åren och är idag ett 40-tal medarbetare sysselsatta inom hemtjänst, städ och service. Företaget utgår från ändamålsenliga lokaler på Nastagatan i Örebro. Då verksamheten bedrivs alla dagar 07:00-22:00 så finns goda möjligheter att påverka arbetstiden. Låter det intressant? Tveka inte att kontakta oss på 019 – 25 58 00 eller skicka en intresseanmälan på ansokan@aspenpartner.se. Vi ser fram emot din återkoppling! Aspen Partner Teamet

Undersköterska & vårdbiträde

Med vår satsning på hemtjänst tar Aspen nästa steg mot att bli en komplett leverantör utav städ, hemservice och hemtjänst. Vill du vara med från starten och utveckla vår hemtjänst tillsammans med 40-talet trevliga och duktiga kolleger?
 

Nu söker vi undersköterskor och vårdbiträde som brinner för omvårdnad och som vill vara med från start och utveckla vår hemtjänst. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av sedvanliga undersköterskeuppgifter, arbetstid dag, kväll och helg. Körkort är ett krav.
 
Vi värnar om hållbart arbetsliv, och hos oss har du möjlighet att utifrån verksamhetens behov påverka ditt schema, hur mycket och när du kan arbeta. Vi använder oss av CareFox hemtjänstplanering. På Aspen arbetar vi för goda villkor för våra anställda i form av konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildning.
 
Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, samt olika rabatterbjudanden från samarbetspartners, och erbjuder interna utbildningar.
 
Välkommen med din ansökan!
 
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Verksamhetschef Arijana Hadzic på tfn: 070- 298 93 10 eller via mail arijana.hadzic@aspenpartner.se
 

  Jobba hos oss