Låt oss hjälpa dig

Oavsett lite eller mycket hjälp så hjälper vi till när vardagen kan kännas tung. Aspen är det kompletta omsorgsalternativet och är godkända av IVO och Örebro kommun att utföra hemvård, hemtjänst och serviceinsatser inom Örebro kommun.

Vid sidan om biståndsinsatser så erbjuder vi även möjligheten att välja det vi kallar för seniorservice som är en så kallad RUT-tjänst, det handlar ofta om hjälp med städ, tvätt och hjälp med handling. Men det kan också vara hjälp trädgården och engångsinsatser som storstäd och fönsterputs.

Vår erfarenhet är att ett inledande hembesök ger oss bästa möjligheten att ge er en personlig omsorg.

Låt oss hjälpa dig att underlätta din vardag!

Hemtjänst & Hemvård

Det är inte alltid lätt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst, tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig igenom hela processen (kanske bra text i början?).

Aspen är godkända av IVO (Inspektionen för Vård och Omsorg) och har ett avtal med Örebro kommun att utföra hemtjänst, hemvård och serviceinsatser inom Örebro kommun.

Vårt arbetssätt kännetecknas av helhetssyn, den enskildes och anhörigas inflytande, integritet, tillgänglighet, hög personalkontinuitet, respekt och bra bemötande. Vi på Aspen strävar till en nära relation och helhetslösningar anpassade efter era behov, vi arbetar utifrån IBIC(Individens Behov I Centrum)

Läs mer om tjänsten

Seniorservice (RUT-tjänst)

Vi hjälper till med att få vardagen att flyta på när den kanske ibland kan kännas lite tung. Ofta hjälper vi till med tvätt, städ och enklare ärenden som att gå till affären eller följa med till vårdcentralen. Men det kan också vara hjälp trädgården och engångsinsatser som storstäd och fönsterputs.

Vår erfarenhet är att ett inledande hembesök ger oss bästa möjligheten att ge er en personlig omsorg.

Låt oss hjälpa dig att underlätta din vardag!

 

Läs mer om tjänsten

Boka in ett möte med oss

Aspen Partner är det personliga och kompletta alternativet för att underlätta för dig i din vardag. 
Våra erfarna medarbetare ger dig en innehållsrik och trygg hjälp, oavsett vad det gäller.
Kontakta oss redan idag!
Kontakt

Nastagatan 22
702 27 Örebro

Mån - Fre 09.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Aspen Partner är det personliga och kompletta alternativet för att underlätta för dig i din vardag. Våra erfarna medarbetare ger dig en innehållsrik och trygg hjälp, oavsett vad det gäller.
Copyright © 2024 Aspen Partner AB
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram