Hemtjänst & hemvård

Vi på Aspen strävar till en nära relation och helhetslösningar anpassade efter era behov, vi arbetar utifrån IBIC(Individens Behov I Centrum)

Trygghet och bemötande

Vårt arbetssätt kännetecknas av helhetssyn, den enskildes och anhörigas inflytande, integritet, tillgänglighet, hög personalkontinuitet, respekt och bra bemötande. Vi på Aspen strävar till en nära relation och helhetslösningar anpassade efter era behov, vi arbetar utifrån IBIC(Individens Behov I Centrum)
Vi är lyhörda, uppmuntrade, har hälsofrämjande arbetssätt och genuin vilja att vara en självklar partner i din vardag. I samband med att du väljer Aspen Partner AB som utförare av så bokar vi ett hembesök med dig för att gå igenom dina behov och önskemål. Dina behov och önskemål dokumenteras i en genomförandeplan som ligger till grund för våra medarbetares arbete hos dig och säkerställer att allt blir som du önskar.

Kontinuitet

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap och strävar alltid efter att en begränsad personalgrupp ska hjälpa dig i vardagen.

Kompetens

Vi har lång erfarenhet och stor kompetens med arbete inom äldreomsorgen, samt demensspecialiserad kunskap inom verksamheten. Aspen innehar kollektivavtal, försäkringar, utbildnings- och utvecklingsplan och möjligheter till att växa inom företaget och med detta bibehålla kompetens inom vår organisation. Vi kontrollerar sökande mot brottsregister, kompetensnivå och tar alltid referenser. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald och har därför en styrka i form av språkkunskaper och förståelse för olika kulturer.

Boka ett kostnadsfritt möte

Varför Aspen?

Kontinuitet
Samma personal som besöker våra kunder
Kollektivavtal
Aspen är anslutna till kollektivavtal och följer arbetsmarknadens regler.
Ansvarsförsäkring
Våra medarbetare är försäkrade under arbetet och till och från arbetet.

Boka in ett möte med oss

Aspen Partner är det personliga och kompletta alternativet för att underlätta för dig i din vardag. 
Våra erfarna medarbetare ger dig en innehållsrik och trygg hjälp, oavsett vad det gäller.
Kontakta oss redan idag!
Kontakt

Nastagatan 22
702 27 Örebro

Mån - Fre 09.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Aspen Partner är det personliga och kompletta alternativet för att underlätta för dig i din vardag. Våra erfarna medarbetare ger dig en innehållsrik och trygg hjälp, oavsett vad det gäller.
Copyright © 2024 Aspen Partner AB
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram